Atacurile cibernetice nu se rezumă doar la date furate

Nu există atac cibernetic fără consecințe. Cât de grave sunt consecințele unui atac depinde de mulți factori, de la timpul de răspuns în fața atacului, la cât de multe date s-au pierdut sau cât de multe device-uri au fost infectate. După un astfel de atac informatic, organizațiile sunt puse în situația de a reevalua securitatea datelor pe care le posedă, infrastructura informațională, problemele de reputație rezulte și chiar dinamica internă a echipei. KWLG vă pune la dispoziție o serie de servicii de cybersecurity, astfel încât organizația dumneavoastră să fie projetată.

LISTA DE SERVICII DE CYBERSECURITY

Împreună cu dumneavoastră și în funcție de intențiile și istoricul organizației, decidem împreună care sunt serviciile de cybersecurity cele mai potrivite pentru situația în care vă aflați.

ÎN CONFORMITATE CU LEGEA

Respectăm principiul legalității, prețuim onestitatea și integritatea. În spatele fiecărui serviciu se află 15 ani de experiență în intelligence și securitate națională. 

TIPURI DE SERVICII CYBERSECURITY

Consultanță și audit de securitate, pentru consolidarea protecției activității de zi cu zi a organizației

  • evaluarea rețelelor și device-urilor
  • identificarea scurgerilor de informații
  • pen-test
  • securizarea vulnerabilităților

Incident Management, servicii care să restabilească protecția și să minimizeze sau să elimine pagubele în cazul unui incident de securitate

  • analiză malware
  • evaluarea și securizarea vulnerabilităților
  • monitorizarea securității informației
Contact

Nu suntem online acum, dar ne puteți scrie un mesaj și vom reveni cât de curând cu un răspuns.

Nu se poate citi? Schimba textul. captcha txt

Începeţi să tastaţi şi apăsaţi Enter pentru a căuta