despre noi

KWLG oferă asistență pentru adoptarea celor mai bune decizii într-un spațiu concurențial dinamic. Realizăm produse performante de analiză a principalilor indicatori de bonitate a clienților și a activității competitorilor companiei dumneavoastră.

CUM LUCRĂM

Culegem și prelucrăm date dintr-o gamă variată de surse, apoi le evaluăm, extragem concluzii nepărtinitoare și sugerăm modalități aplicate de acțiune.

ÎN CE CREDEM

Respectăm principiul legalității, prețuim onestitatea și integritatea. De aceea, în spatele fiecărui raport KWLG se află mai mult decât 15 ani de experiență. Se află o etică ireproșabilă. 

ECHIPA

Iulian Chiriac, Director General KWLG, specializat în managementul informației

Interviurile nu-mi sunt utile doar mie. Interviurile sunt utile mai ales celor care le citesc, iar cel din Transilvania Business a fost eye-opening pentru mulți oameni. O parte din ei ne-au și trecut pragul.”

Cristina Gheorghe, Director Adjunct, KWLG, specialist în analiza de intelligence

În curând va deveni evident și în România că activitatea de competitive intelligence este indispensabilă performanței în afaceri. Experiența celor din echipa noastră garantează profesionalismul în culegerea legală a datelor, în analiza și interpretarea lor, precum și calitatea concluziilor desprinse.”

Florin Bratu, Director Sales & Marketing, KWLG, expertiză în analiză comportamentală & profiling

Accesibilitatea informației implică și suprainformare, “fake news”, nevoia de expertiză. Perfomanța afacerii cere management-ul timpului, eliminarea bias-urilor, analiză interdisciplinară, înțelegerea riscurilor și oportunităților. Iată de ce competitive intelligence va crește performanța afacerii tale.”

Contact

Nu suntem online acum, dar ne puteți scrie un mesaj și vom reveni cât de curând cu un răspuns.

Nu se poate citi? Schimba textul. captcha txt

Începeţi să tastaţi şi apăsaţi Enter pentru a căuta