Vedere de ansamblu asupra unui segment de piață sau asupra stării concurenței din cadrul acestuia

  • Util viitorilor antreprenori, societăților comerciale, ONG-urilor și agențiilor guvernamentale
  • Diagnosis Report este o radiografie completă a unei piețe sau a stării concurenței dintr-o piață
  • Diagnosis Report ia în calcul evoluția pieței pe o perioadă determinată și include în analiză – printre altele – volumele tranzacționate, actorii principali, legislația, tehnologia, precum și efectele acestora.
  • DATA
  • STRATEGY
  • ANALYSIS

Cum arată piața în care vreau să activez? Ce amenințări și ce oportunități îmi poate oferi? Aș vrea să schimb ceva în paradigma de funcționare a pieței – aș face mai mult bine sau mai mult rău schimbând lucrurile?

 

Pe linia foarte subțire dintre deciziile distructive și cele profitabile se află majoritatea organizațiilor – indiferent dacă ele sunt comerciale, guvernamentale sau non-guvernamentale. Tuturor acestor beneficiari, Diagnosis Report  le pune la dispoziție nu doar o radiografie detaliată a unui segment dintr-o piață, ci și soluții posibile pentru problemele identificate.

Informații înainte de acțiune

Capacitatea  de a genera informații de înaltă calitate, la costuri scăzute este una dintre cele mai importante, dar cel mai puțin apreciate virtuți ale piețelor. Acceptate fără discernământ însă, informațiile pot periclita calitatea deciziilor chiar și celui mai prudent manager. Din pricina tuturor interdependențelor care caracterizează sistemele economice sau politice, deciziile greșite vor avea adesea consecințe costisitoare pentru mai mulți oameni, nu numai pentru cel care hotărăște. Calea către evitarea unei greșeli  este obținerea mai multor informații utile înainte de a acționa. Diagnosis Report prezintă informații utile și procesate analitic, împreună cu potențiale soluții care clarifică diversitatea de modalități de acțiune aflate la dispoziția celor care iau decizii.

Maniera de elaborare

Undeva în sistemul format din cadrul economic, cel social,  cel politic și cel cultural rezidă motivul pentru care Diagnosis Report a devenit necesar unui actor din piață. Echipa KWLG culege o varietate mare de tipuri de date dintr-o diversitate de surse, identifică provocările sectorului aflat sub analiză, apoi propune soluții pentru problemele identificate. Ca în cazul tuturor produselor KWLG, toate datele sunt culese respectând principiile legalității și eticii.

Contact

Nu suntem online acum, dar ne puteți scrie un mesaj și vom reveni cât de curând cu un răspuns.

Nu se poate citi? Schimba textul. captcha txt

Începeţi să tastaţi şi apăsaţi Enter pentru a căuta