Evaluare prealabilă pentru stabilirea setului de măsuri destinat protecției investiției și clientelei

  • Util societăților comerciale și agențiilor guvernamentale
  • Due Dilligence Report este cel mai simplu descris ca un audit 360°
  • Due Dilligence Report este concentrat pe elaborarea măsurilor de protecție a investițiilor și clientelei, precum și pe încadrarea organizației în cultura de conformitate
  • Due Dilligence Report include un minim de servicii de cybersecurity pentru identificarea traficului clandestin și scurgerilor de informații
  • DATA
  • STRATEGY
  • ANALYSIS

Am scurgeri de informații? Sunt pasibil de amendă pentru nerespectarea unui aspect din legislație care mi-a scăpat? Care sunt măsurile de protecție pe care trebuie să le iau imediat pentru a-mi proteja investițiile și angajații? Ce altceva poate influența performanța organizației mele?

 

Acestea sunt întrebările care stăruie în mintea principalului factor de decizie după încheierea ședinței. Este absolut natural pentru creatorul sau directorul general al unei organizații – comerciale sau nu – să fie îngrijorat din pricina conformității ei cu legea sau a performanței ei. Însă uneori îngrijorările sunt fondate și procedurile, mai ales cele de securizare a informației, pot fi optimizate în beneficiul tuturor părților implicate. Due Diligence Report identifică problemele în întreaga organizație și recomandă măsuri pentru soluționarea problemelor. 

Siguranță. Informații. Legislație.

Deși par cele mai prietenoase și puternice instrumente de protecție a unei organizații, oricare dintre elementele de mai sus poate deveni un punct slab exploatabil de un competitor ceva mai agil sau mai atent. Standardele de siguranță se pot întoarce împotriva organizației sub formă de procese, scurgerile de informații elimină avantajul competitiv, iar legislația în continuă evoluție încetinște unele procese de dezvoltare. Due Dilligence Report identifică problemele în întreaga organizație și propune soluții.

Maniera de elaborare

Problemele identificate în timpul elaborării unui astfel de raport provin rareori exclusiv din exteriorul sau din interiorul organizației. Cel mai des, punctele slabe sunt un sistem cu două componente – una proprie organizației și una externă ei. Due Dilligence Report verifică și analizează starea de fapt din interiorul organizației, apoi se concentrează pe exteriorul ei. Ca în cazul tuturor produselor KWLG, toate datele sunt culese respectând principiile legalității și eticii.

Contact

Nu suntem online acum, dar ne puteți scrie un mesaj și vom reveni cât de curând cu un răspuns.

Nu se poate citi? Schimba textul. captcha txt

Începeţi să tastaţi şi apăsaţi Enter pentru a căuta