Trust Report + Evaluare periodică a unui actor din piață

  • Util atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice
  • Monitoring Report se concentrează pe evaluarea periodică comportamentului unui actor din piață.
  • Monitoring Report este un efort continuu și este de regulă comisionat pe o perioadă mai lungă de timp, în elaborarea lui luându-se în calcul și aspecte suplimentare ale mediului în care activează actorul vizat, de la tehnologii noi la schimbări de legislație.
  • DATA
  • STRATEGY
  • ANALYSIS

Cum a fost afectat comportamentul competitorului meu de schimbările din piață? Există pattern-uri decizionale? S-a schimbat ceva în strategia lui de dezvoltare? Cum îmi mențin avantajul competitiv față de el?

 

Monitoring Report cuprinde atât informațiile și recomandările din Trust Report, cât și actualizări periodice ale concluziilor și recomandărilor.

Evoluții și pattern-uri

Concurența este mereu un proces, nu o situație a afacerilor la un moment dat, astfel că ea poate fi observată doar în „imagini în mișcare”, nu în fotografii statice. Monitoring Report include datele, analiza și recomandările strategice din Trust Report și suplimentar, scanează un concurent în mișcare, în procesul lui de dezvoltare în mediul concurențial, identificându-i pattern-urile și schimbările de poziționare.

Maniera de elaborare

Produsele de competitive intelligence sunt nepărtinitoare și nu caută să demonstreze sau să infirme ipoteze, astfel că după finalizarea unui Trust Report inițial, culegerea datelor, procesarea și interpretarea lor continuă periodic în aceeași modalitate și cu aceleași premise ca în cazul raportului inițial. Ca în cazul tuturor produselor KWLG, toate datele sunt culese dintr-o varietate de surse, respectând principiile legalității și eticii.

Contact

Nu suntem online acum, dar ne puteți scrie un mesaj și vom reveni cât de curând cu un răspuns.

Nu se poate citi? Schimba textul. captcha txt

Începeţi să tastaţi şi apăsaţi Enter pentru a căuta