Analiză de risc pentru un actor din piață

  • Util atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice
  • Trust Report se concentrează pe „portretul” unui competitor sau al unui produs al competiției la un moment dat din piață.
  • Trust Report este de regulă comisionat în așteptarea unui eveniment din piață sau drept răspuns față de acesta, fie că evenimentul este o nouă investiție, o lansare sau dorința de asociere ulterioară.
  • DATA
  • STRATEGY
  • ANALYSIS

Care este starea curentă a acestui actor din piață? Care este strategia lui de dezvoltare? Care sunt riscurile pe care le-ar avea asocierea cu el? Dar rivalitatea? Prezintă el pentru mine realmente o amenințare de vreun fel? Care sunt oportunitățile pe care le creează în piață? Cum obțin avantajul competitiv față de el? Cum îl păstrez?

 

La fiecare început de ședință despre competitori sau dezvoltare, aceste întrebări se pun în mintea celui care trebuie să semneze deciziile. Trust Report răspunde tuturor acestor întrebări.

Participanți la competiție

Afacerile care se respectă nu pleacă niciodată la drum fără să cântărească măcar puțin care actor din mediul concurențial reprezintă rivalul care va aduce cele mai multe provocări în guvernarea afacerii în fiecare zi. Simpla agregare a datelor despre competitorul pus sub semnul întrebării, însă, nu reprezintă competitive intelligence. Pentru elaborarea Trust Report, echipa KWLG colectează, analizează și valorifică informații despre acest actor din piață, astfel încât deciziile luate în baza concluziilor și recomandărilor noastre să fie profitabile clienților.

Maniera de elaborare

Cel puțin din observație empirică mai toată lumea intuiește că există o relație între profitabilitatea unei companii și eforturile pe care aceasta le depune pentru obține date despre competitorii săi. Ca în cazul tuturor produselor KWLG, toate datele sunt culese dintr-o varietate de surse, respectând principiile legalității și eticii. Informațiile sunt ulterior procesate, iar în această etapă cel mai important pas îl reprezintă discernământul între informațiile adevărate, utile și relevante și cele inutile, irelevante sau false. Informațiile astfel triate sunt analizate, urmând ca la finalul analizei, echipa KWLG să sugereze modalități subsecvente de acțiune.

Contact

Nu suntem online acum, dar ne puteți scrie un mesaj și vom reveni cât de curând cu un răspuns.

Nu se poate citi? Schimba textul. captcha txt

Începeţi să tastaţi şi apăsaţi Enter pentru a căuta